Условия за ползване

При използването на услугите на сайта MyLink.bg, Вие приемате и се задължавате да изпълнявате общите условия и правилата за ползване на сайта MyLink.bg, имащи силата на споразумение:

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА MyLink.bg

 

MyLink.bg е динамична рекламна платформа, в която се презентират бизнес визитки и собствени промоционални брошури с оферти на стоки или услуги създадени от самите регистрирани потребители в MyLink.bg.

Ние сме виртуална витрина на вашия бизнес и предоставяме възможност да създадете собствена промоционална брошура с най-добрите си оферти, които представяме на всички посетители на сайта MyLink.bg чрез вашите бизнес профили и линкове.

Чрез тази платформа  MyLink.bg не може директно да се закупят стоки или услуги, това са отношения между потребителите (клиентите) разглеждащи сайта и търговците на стоки и услуги които са публикували свой бизнес профил или  презентират директно свойте сайтове с рекламени банери в платформата MyLink.bg с цел реклама.

 

Ползване на услугата добавете вашия бизнес линк (Add link)

Ползването на услугата Add link не изисква регистрация и не се събират лични данни. Необходимо е да изпратите името на вашия публичен бизнес сайт,  както и да добавите публичен бизнес имейл адрес за обратна кореспонденция.
Тези действия се извършват като натиснете иконката за изпращане на линк в най-десния край на главната меню лента на сайта www.mylink.bg, след което се отварят полета за въвеждане на тази информация.
Процесът завършва след като се запознаете с условията за ползване на www.mylink.bg, и потвърдите че ги приемате и сте съгласни с тях , като отметнете тикчето пред надписа.
Натискайки бутона ИЗПРАТИ, вие изпращате гореописаната информация към администраторите на www.mylink.bg.

След получаване на изпратения линк, администраторите проверяват дали сайта ви отговаря на критериите подробно описани по-долу в общите условия за ползване, ако всичко е наред  графичните дизайнери изготвят рекламен банер в стила на вашия сайт.
Рекламния банер се поставя в категорията на вашия бизнес (стоки, услуги, ваканция или заведения), както и региона в който извършвате своята дейност. Тези действия са необходими за прецизиране на търсачката на www.mylink.bg  за бърз достъпност до клиентите.
Следва публикация в www.mylink.bg
Кликването върху рекламния банер отваря директно вашия сайт на който сте изпратили линка.

- Ако изпратения линк не отговаря на критериите и целите на www.mylink.bg, той няма да бъде допуснат до по-нататъшни действия за публикация, а платената за него сума ще бъде върната на подателя с превод за негова сметка, приспадната от получената сума.

- С изпращането на вашия линк вие се съгласявате да бъдат копирани и редактирани снимки, текстове, фирмено лого  и други материали които са публикувани във вашия сайт от www.mylink.bg, с цел създаване на ваш уникален рекламен банер, който да бъде близо до стила на вашия сайт и публикуван в платформата www.mylink.bg, както и разпространение във всички социални мрежи в които www.mylink.bg е регистриран потребител, както и използване на банера в печатни и видео рекламни материали на www.mylink.bg.

- С изпращането на вашия линк вие декларирате че имейл адреса който сте въвели не е личен а е публичен, и се използва само за бизнес кореспонденция.

За допълнителни въпроси относно услугата Add link пишете на имейл:  info@mylink.bg.

 

Ползване на услугата създаване на собствена промоционална брошура

 

- Всеки регистриран потребител в MyLink.bg, може да създаде своя промоционална брошура чрез бутона „ВАШАТА БРОШУРА“. Следвайки указанията и попълвайки полетата се създава единична оферта с редовна и промоционална цена, както и процента на отстъпка, така също начална и крайна дата за която е валидна конкретната промоция.

Така попълнените оферти оформят цялостна промоционална брошура с подобен изглед на хартиените които ги пускат в пощенските кутии.

По всяко време регистрирания потребител може да допълва, редактира или да заменя своя оферта съобразно неговият бизнес нюх и план.

В MyLink.bg правите всичко това което правите и във вашата фирма, търговски обект или рецепция, когато презентирате вашите промоционални продукти на клиентите си.

                                                

- Вашият профил в MyLink.bg предоставя възможност да предлагате от името на вашия бизнес ваучер за допълнителна отстъпка на стоки или услуги, които предлагате във вашия обект или онлайн магазин, като условията определяте Вие в свободен текст, както и крайната дата за валидност на ваучера. Всеки който разглежда вашия профил, ще има възможност да изтегли ваучера и да посети вашия обект или да ви го изпрати по имейл към онлайн търговеца, срещу което да ползва отстъпката във ваучера.

 

- Вашият профил в MyLink.bg, има рейтингова система за аргументирани положителни или отрицателни оценки от клиенти или други потребители които разглеждат вашето бизнес представяне в MyLink.bg, означена с бутони със символите „плюс и минус“, като под всеки бутон се изписва само по един глас на оценяване.

Тази система за аргументирано оценяване ще ви помогне да разберете какво точно очакват клиентите от Вас,  какво да промените или поощрите в отношенията с тях.

Предоставена е опция във раздел „ВАШИТЕ ДАННИ“, да се откажете от получаване по имейл на аргументирано оценяване ако не желаете това. В този случай ще виждате числено само броя на гласувалите с „плюс или минус“ във вашия профил.

 

- Вашият профил в MyLink.bg, дава възможност за абонамент за офертите които сте публикували в промоционалната си брошура.

Всеки потребител, който е заявил абонамент за вашия профил чрез бутона „АБОНАМЕНТ“, ще получава в електронната си поща известие за всяка нова оферта която Вие качвате или редактирате във вашата промоционална брошура. По този начин ще информирате всички ваши абонати, настоящи клиенти от квартала или града в който е базиран бизнесът Ви, а така също потребители т.нар. „ловци на оферти“, с което разширявате периметъра на своя бизнес.

Във всеки изпратен имейл към абоната е предоставена опция за отказване от абонамент.

 

- Вашият профил в MyLink.bg, съдържа задължителна регистрационна форма, в която да попълните вашето име на фирмата/обекта (юридическо лице), телефон, адрес и сайт на които се намира вашия бизнес. Това се налага за да може клиентите ви да знаят къде сте позиционирали бизнеса си, и да се свързват с Вас.

Предоставена ви е опция  чрез бутона „ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ“ за контактна (писмена) форма за бързи запитвания към вас от потребителите на MyLink.bg, които получавате на имейла посочен при регистрация на профила си.

 

- MyLink.bg във всеки регистриран профил е предоставил линк със следното означение:

„! Съобщение за нередност“  отнасящо се за докладване към администратора за открити нередности в съответния бизнес профил или промоционална брошура, които са в нарушение на настоящите общи условия за ползване на платформата MyLink.bg., които вие се съгласявате да спазвате, приемайки настоящето споразумение.

 

- За да ползвате услугите като регистриран потребител в сайта MyLink.bg, е необходимо да изберете един от предложените абонаментни планове за съответния период на активност, на Вашия бизнес профил и промоционална брошура. При регистрация на профила се изисква да заявите избрания от вас абонаментен план за съответния период от време, и да заплатите дължимата за това сума, по банков път или чрез опциите които предоставя фирма „ЕКОНТ“ за парични преводи.

След като регистрирате вашия профил и публикувате вашата брошура, те ще бъдат активни в MyLink.bg за срок от 5 (пет) календарни дни, в които ще можете да извършите плащането по избрания от вас начин.

След като плащането бъде получено при нас, профилът ви ще бъде активиран за заплатения от вас период от време.

За издаване на фактура е необходимо да попълните фирмените си данни в полето „данни за фактура“, след което фактурата ще ви бъде изпратена на имейла който сте предоставили при регистрацията на профила си.

В случай че не заплатите дължимата сума в указания срок от 5 дни, профилът който сте регистрирали заедно с промоционалната Ви брошура, ще бъдат изтрити от MyLink.bg.

 

Приемайки това споразумение, Вие се съгласявате да получавате информативни имейли от системата на MyLink.bg, във връзка с изтичащ абонамент, изтичаща дата на  промоционална оферта или брошура, информация за промоционални кампании на MyLink.bg, служебни съобщения във връзка с вашия профил или оферти.

 

 

I. Общи условия за ползване на регистрирани и нерегистрирани потребители и посетители на сайта MyLink.bg

1. Забранява се копирането и разпространението с комерсиална цел или с цел нелоялна конкуренция, злепоставяне, злонамерени действия и др. на данни, текстове или снимков материал от потребителските профили, регистрирани в сайта MyLink.bg.

2. При създаването на потребителски профил на фирма или обект както и на промоционална брошура в MyLink.bg, е забранено публикуването на следните елементи на съдържание:

- Текстове с неясно, объркващо, неразбираемо на български език и нецензурно съдържание, в това число обидни думи и обръщения, заплахи, невярна информация целяща заблуда и/или измама, расистки изявления на верска, етническа, сексуална, политическа основа и други подобни, съдържание  подтикващо към насилие и/или безредици и вандалски прояви, порнографско съдържание, както и всякакво друго съдържание, което е различно от целите, техническите изисквания и предназначението на сайта MyLink.bg, описано по-горе. Така също се забранява публикуването и на текстове с неуредени авторски права.

- Изображения на снимков материал, графики, картини и др., показващи  нецензурно съдържание, порнография, насилие над хора и животни, обида, катастрофи, жертви, компромати, както и всякакви други изображения, които са различни от целите, предназначението и техническите изисквания на сайта MyLink.bg. Така също и изображения с неуредени авторски права.

- Забранено е публикуването в потребителски профил на MyLink.bg цялостно или частично на елементи и/или съдържание като снимки, текстове, цени, промоции, координати за контакт, хипервръзки (линкове) към сайтове, локации и други, на фирми, обекти, сайтове  организации и лица предлагащи дейности, стоки и/ или услуги физически, виртуални и всякакви други, които са забранени със съответните закони по Българското и/или международното законодателство.

1. При констатиране на потребителски профил, промоционална брошура или отделни елементи от тях, в хипотезите изброени в т. 2, администратора на MyLink.bg ще премахне незабавно и без предварително уведомление целия потребителския профил и промоционална брошура.

2. В публикуваната информация е възможно да има технически неточности или правописни грешки, за отстраняването на които периодично се извършват промени.

3. MyLink.bg има право да прави корекции, подобрения и/или промени в дизайна и съдържателната част на потребителските профили по всяко време без предварително уведомление, с цел оптимизация, популяризация и подобряване на визията и качеството  на MyLink.bg.

II. MyLink.bg, в лицето на неговите управители и собственици, не носи отговорност за:

   1. Преки или косвени последващи вреди или пропуснати ползи, възникнали поради технически проблеми или аварии, които са извън правомощията и възможностите на MyLink.bg и са зависими от трети страни, осигуряващи необходимите ресурси за нормалната работа на сайта в интернет пространството. В това число: прекъсване на разпространението на сайта поради технически причини, или причини породени от злонамерени или престъпни действия.
   2. Съдържанието, публикувано на страниците на потребителските профили и промоционалните брошури с оферти, като авторски права върху текстово съдържание, изобразителни и фото материали, текстово описание на фирми и обекти, местоположение, GPS координати, имена на фирми и обекти, както и достоверно и актуално съдържание за контакти и промоции, в това число телефонни номера, имейл адреси, административни адреси, линкове към сайтове, работно време, цени и времетраене на публикуваните промоции.
   3. Използването или невъзможността да се ползва съдържанието на уеб страниците на MyLink.bg, от регистрираните потребители и нерегистрираните посетители на сайта, поради което са възникнали претенции на трети лица за пропуснати ползи, загуби или други претенции.
   4. MyLink.bg не носи отговорност за информация, съдържание и изображения съдържащи се в сайтове, към или от които настоящият сайт има хипервръзки (линкове).
   5. Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от MyLink.bg, без знание и съгласие на Администратора, е забранено и се преследва по законов ред.
   6. Юридическо или физическо лице, което е приело, но нарушава настоящите общи условия за ползване или регистрация на потребителски профил на сайта MyLink.bg, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

С приемането на споразумението и общите условия на сайта MyLink.bg регистрирания потребител се съгласява да получава уведомления и рекламни съобщения, промоции и други на електронната поща, която е посочил за контакт в регистрационната форма на сайта, изпращани от MyLink.bg

III. Условия за регистрация и активация на потребителски профил на фирма, услуги, търговски обект или онлайн търговец в сайта MyLink.bg:

 1. Когато Потребителят се регистрира, чрез отбелязване в полето „Съгласен съм с Условията и Правилата за използване на Уебсайта MyLink.bg ” в процеса на регистрация и натискане на виртуалния бутон „Регистрация” или в потвърждението на линка (хипервръзката) изпратен на неговата електронна поща, потребителят извършва изрично електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ, с което декларира, че е запознат с настоящите Условия за ползване, приема ги, съгласява се с тях и се задължава да ги спазва. Със записването му на съответен носител в Сървъра на MyLink.bg чрез общоприет стандарт за преобразуване по технически начин, правещ възможно неговото възпроизвеждане, електронното изявление придобива качеството на електронен документ по смисъла на цитирания закон. MyLink.bg може да съхранява в лог-файлове на своя сървър IP адреса на Потребителя, както и всяка друга информация, необходима за идентифициране на регистриран Потребител и възпроизвеждане на електронното му изявление за приемане на Условията за ползване, в случай на възникване на съдебен или правен спор, в срок до 5 години.
 2. Забранено е регистрацията на малолетни лица като регистрирани потребители в потребителските профили на сайта MyLink.bg.
 3. Регистрацията на потребителски профил в MyLink.bg се предлага само с платен абонаментен период от време.

- Всеки потребител, попълнил полето за регистрация на своята фирма/обект, получава 5 (пет) дни гратисен период (от момента на получаване на потвърждение за регистрация), в които трябва да заплати избраният абонамент по един от начините, посочени в заявката му за поръчка.

- След получаване на сумата по заявката, потребителският профил на фирмата/обекта се активира за заявеният период от време.

- Подновяването на абонамента на потребителския профил за следващ период трябва да стане не по-късно от 5 (пет) дни от датата на изтичане на текущия абонаментен период, за да се гарантира непрекъснатост на потребителския профил.

- Разходите по заплащане/транзакция на сумата за абонаментния период не са включени в посочената цена и са за сметка на потребителя, освен ако не е посочено друго.

- При неплащане на сумата по заявената поръчка за регистрация или удължаване на абонаментния период в посочения 5 (пет) дневен гратисен период/срок, създаденият потребителски профил ще бъде премахнат и изтрит.

- При заплащане в последните 2 (два) дни от гратисния период/срок, с оглед избягване на недоразумения, породени от сроковете на транзакцията/пощенското клеймо, неработни дни на банки, пощи, куриерски фирми и др., потребителят трябва да изпрати сканирано копие на платежното нареждане или разписка за направеното плащане на info@mylink.bg , за активация от Администратор на заявения абонаментен период.

- В случаите на национални празници или събития, съвпадащи с периода на гратисния период от 5 (пет) дни, същият се удължава пропорционално на дните, официално обявени за неработни, в това число събота и неделя, когато те са свързани в конкретния празничен период.

- Във всички неупоменати в раздела ситуации относно регистрацията и заплащането, може да се свържете на info@mylink.bg за повече информация.

 1. Потребителите, които желаят да регистрират потребителски профил в MyLink.bg, трябва да са навършили пълнолетие. Те сами попълват регистрационната форма на MyLink.bg с информация за фирмата/обекта си. MyLink.bg не носи отговорност за възможна невярна, неактуална или некоректно въведена информация.
 2. Потребителски профил на Фирма или обект може да се регистрира и заплати както от собственик, съдружник или управител, така и от служител на фирмата/обекта. MyLink.bg не носи отговорност за добавена фирма или обект от неупълномощено за това физическо или юридическо лице, независимо от това дали съответното лице е служител/партньор или не на фирмата/обекта която е регистрирало. MyLink.bg не е страна по спорове, възникнали в хипотезата на т.5 от настоящия раздел.
 3. Полетата в регистрационната форма на MyLink.bg са със задължителен характер. Информацията, която се попълва там, трябва да е максимално достоверна и актуална.
 4. Публикуваната информация, която представлява потребителския профил на фирмата/обекта, е предназначена за публично представяне в интернет пространството на регистрираната фирма/обект и е достъпна безплатно за всички регистрирани и нерегистрирани потребители и посетители на сайта MyLink.bg.
 5. Потребителят попълнил регистрационната форма на MyLink.bg, носи пълна отговорност за публикуваната информация в потребителския му профил, съгласно общите условия за ползване и регистрация упоменати в настоящото споразумение
 6. В регистрирания потребителски профил, чрез електронния бутон „ВХОД“,  оторизираният за достъп потребител може да прави постоянна актуализация на промоционалните стоки или услуги, които предлага неговата фирма или обект. Регистрирания потребител е длъжен да пази своята парола за достъп до профила си. В случай на забравяне или смяна на паролата можете да се обърнете към info@mylink.bg за повече информация. MyLink.bg не носи отговорност за лица, проникнали в потребителския профил чрез неоторизиран, неправомерен или злонамерен достъп, сдобили се с паролата на официалния потребител поради негова небрежност, или по-престъпен начин.
 7. При установяване на неверни данни при регистрация или след нея, MyLink.bg си запазва правото да редактира информацията, без предварително уведомление.
 8. В случаите, упоменати в раздел I. от Общите условия за ползване на настоящото споразумение, MyLink.bg може да премахва потребителските профили на нарушителите без предварително уведомление, независимо дали съответния профил е с редовно заплатен абонамент, на който тече срок. Възстановяването на профила, става след отстраняването на причините, довели до свалянето му, за които причини потребителя ще бъде информиран.
 9. Цените на стоките и услугите в раздел „ВАШАТА БРОШУРА“, както и промоционалния времеви период се определят от съответния потребител регистрирал потребителски профил на своята фирма/обект. Цените, които се публикуват, трябва да бъдат коректни и с включено ДДС. Публикацията на цените на стоките и услугите в раздела имат информативен характер на електронна брошура.
 10. MyLink.bg не е посредник при сделки между крайните клиенти и потребителите на услугите на MyLink.bg по смисъла на онлайн магазин.
 11. Информация, поръчки и др. за стоки и услуги могат да се правят единствено във формите за контакти намиращи се в потребителските профили на фирмите и обектите регистрирани в MyLink.bg, директно с тях.
 12. MyLink.bg не носи отговорност за публикуваните цени в промоционалните брошури.
 13. Изтриване на потребителски профил на фирма или обект от базата данни на MyLink.bg.
 14. Потребителски профил на фирма/обект може да изтрие само Потребителят, който го е създал чрез писмена заявка на info@mylink.bg. MyLink.bg не носи отговорност при изтриване на потребителския профил от други лица, оторизирани или не от официалния потребител.
 15. MyLink.bg не поема и не носи отговорност за съществуващите кеширани линкове (връзки), файлове и друга информация в Google или други търсачки и сайтове към страницата водеща до потребителския профил на фирмата/обекта след изтриването му.
 16. Промяна на информация по желание на трети лица или държавни и контролни органи.

- MyLink.bg се съгласява да променя информацията в потребителския профил на дадена фирма или обект при желание от страна на трети лица, държавни и контролни органи, като промяната ще бъде отразена след проверка за истинност по претенциите на третите лица с предварително уведомление до съответния регистриран потребител, и незабавна при разпоредби и нареждания от държавни институции и контролни органи, с последващо уведомление до съответния потребител. MyLink.bg няма задължението на контролен или правен орган при спорове между регистриран потребител и физически или юридически трети лица.

Промяна на условията и правилата за ползване на сайта Mylink.bg.

  1. MyLink.bg запазва правото си да променя споразумението за правилата и общите условията за ползване и регистрация на сайта по всяко време, без предварително уведомление.
  2. Всички промени ще бъдат публикувани на тази страница и всеки регистриран потребител ще бъде последващо уведомен.
  3. За всякакви възникнали въпроси относно общите условия за ползване на сайта MyLink.bg, можете да се свържете с нас в контактната форма на сайта в раздел КОНТАКТИ.
OK

Този сайт използва "бисквитки"(cookies), за да функционира пълноценно и да получавате качествена услуга.
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашата политика за "бисквитките"(cookies), условия за ползване и политика на поверителност.